Nadpis článku
Tradiční zabijačka se konala 23. listopadu 2019 u Hasičárny.
Předposlední akcí v tomto roce byla oblíbená obecní zabíjačka. Celý týden se v budově bývalého Svazarmu chystalo, škvařilo, zavařovalo a dochucovalo, aby si každá chuťová buňka přišla na své. K prodeji byly přichystány klasické zabijačkové speciality jako jsou jitrnice, jelita, tlačenka, ovary, škvarky, sádlo, paštika, lančmít a ovarová polévka. Samotný prodej se uskutečnil v sobotu 23. listopadu od 11 hodin. Během necelé hodiny a půl bylo vyprodáno. Pro vytvoření dokonalé atmosféry nechybělo ani tekuté občerstvení v podobě točeného piva nebo svařeného moštu a turbo moštu. K dobré sobotní náladě přispěla i cimbálová muzika Lukáše Kamase, která po celé dopoledne hrála lidové písně. Velký dík na téhle vydařené akci patří všem, kteří přišli přiložit ruku k dílu.